برای همین باید در انتخاب آن بسیار دقت کرده و حساسیت به خرج دهید. برای انتخاب فرش، به این فکر کنید که آیا دوست دارید تمام کف سالن پذیرایی شما پوشیده شود، یا اینکه اطراف آن خالی باشد. همچنین تا 30 روز در صورت وجود مشکل امکان مرجوعی و تعویض آن وجود دارد. فرش 700 شانه از پرفروشترین فرش های تولید شده در حال حاظر صنعت فرش ماشینی میباشد که با کیفیت های مختلفی عرضه میشود . فرش ۵۰۰ شانه به علت نرمی و مقاومت بالایی که دارند، جهت گستراندن در مکان های شلوغ و پر رفت و آمد مناسب ترین گزینه میباشند . فرش ماشینی 500 شانه در ابعاد بزرگ نیز تولید میشود تا در مکان هایی مانند سالن و راهروهای عمومی پهن شوند.
طرح پروا
تبلیغات رسانه ای لزوما نمیتواند نشان دهنده کیفیت محصولات نیز باشد. جدیدترین نوع فرش های ماشینی است که به لطف پیشرفت تکنولوژی تولید آنها امکان پذیر شده است. فرش های 1500 شانه از نهایت ظرافت و زیبایی در فرش ماشینی برخوردارند. قطر فرش های 1500 شانه حدود 6 میلیمتر است که نسبت به دیگر انواع فرش های ماشینی کمی کمتر است. اگر ظرافت و زیبایی و مطابق مد بودن برایتان اولویت دارد فرش 1500 شانه گزینه مناسبی برای فضای پذیرایی شماست.
- در سوی دیگر در فضا های آپارتمانی امروزی استفاده از قالیچه مرسوم تر است.
- هر یک از این الیاف دارای ویژگی و کیفیت متفاوت است و در قیمت، ظرافت و کیفیت نهایی فرش تأثیر دارد.
- از طرفی پرز دهی و مقاومت پایین در برابر مواد شیمیایی و شوینده از معایب فرش های ماشینی از جنس اکریلیک هستند.
- مقاومت در مقابل سایش و مواد شیمیایی جزء مزایای فرش پلیاستر است متأسفانه فرش پلیاستر عایق مناسبی در برابر سرما و گرما نیست.
- متعاقب آن شرکتهای دیگری از جمله شرکت شهباف که بعدها به فرش گیلان تغییر نام داد و همچنین شرکتهای فرش پارس و مولن روژ (نقش ایران) و فرش اکباتان تأسیس و به رقابت پرداختند.
در ابتدای دهه ۵۰ اولین فرش ماشینی تولید داخل در کارخانجات مخمل و ابریشم کاشان توسط ماشینهای مخمل بافی ژاکارد و با الیاف مصنوعی براق و پرز نسبتاً کوتاه و وزن سبک، بافته و روانه بازار گردید. همزمان با آن عدهای از تجار، فرشهایی با همین مشخصات و تا حدی مرغوبتر از کشور بلژیک وارد بازار ایران نمودند و سلیقه ایرانی را با پدیده فرش ماشینی آشنا کردند. این محصول با نمونههای قبلی کاملاً متفاوت و شباهتهای زیادی به فرش دستباف داشت که به خصوص نوع پشمی آن فوقالعاده مورد اقبال عمومی قرار گرفت. متعاقب آن شرکتهای دیگری از جمله شرکت شهباف که بعدها به فرش گیلان تغییر نام داد و همچنین شرکتهای فرش پارس و مولن روژ (نقش ایران) و فرش اکباتان تأسیس و به رقابت پرداختند.
بویژه زمانی که بدانید مجله خبری فرش از آن دسته کالاهایی است که از ظاهر آن نمیتوان به کیفیت و دوام آن پی برد.! به فرش و سختی جاروکشی، آب رفتن فرش یا سرد بودن آن در زمستان و داغ بودنش در تابستان از دیگر مشکلاتی است که یک فرش ماشینی بی کیفیت میتواند به همراه داشته باشد. اصلیترین ویژگی که روی قیمت فرش های ماشینی تاثیرگذار است، شانه و تراکم فرش است. اصولا فرش های با شانه بالا، فرش هایی با ظرافت بیشتر هستند و قیمت بالاتری نسبت به فرش با شانه و تراکم پایین تر دارند.
بخشی از سهم چشمان هر یک از ما به زیبایی اشیاء و لوازمی تعلق دارد که در منازل خود نگهداری میکنیم. فرش از آن دسته ملزومات زندگی است که هر لحظه مد نظر بوده و نقش مهمی در زیبایی دکوراتیو محیط زندگی ایفا میکند. هماهنگی رنگ و زیبایی طرح یک فرش ماشینی در تکمیل و مهیا کردن این نقش بسیار موثر است. ترکیب هنر طراحی و صنعت بافت ماشینی، فرصتی یگانه برای تولید محصولات باکیفیت و زیبای این نوع فرش بهوجود آورده است. طبیعی است که با توجه به صرف زمان بسیار زیاد و نیروی انسانی در فرش دستباف، ارزش آن را نسبت به فرش ماشینی چندین برابر می کند، همین موضوع در قیمت نهایی تأثیر گذار است و امکان خرید آن را برای عموم کاهش می دهد.